Waarom Google apps for Work?

Met Google apps for work heb je alle diensten op een plek. Bovendien is Google met haar kennis in de zoekmachine erg goed in het structureren van data. Dit betekent bijvoorbeeld dat het terugvinden van mail een eitje is geworden. Dit betekent dat eindeloos mappen aanmaken niet meer nodig is. Zo zijn er meer voordelen die Google apps for Work te bieden heeft.

Alles op één plek!

Google apps zijn heel gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Zo weet iedereen dat er een vergadering gepland kan worden in de Google Agenda, maar wist je ook dat je een video conference gemakkelijk in kunt plannen via Hangouts en vervolgens de afspraak automatisch in je Google Calander komt te staan? Zo zijn er meer koppelingen die het gebruik van de Google apps heel gemakkelijk maken. Op die manier heb je binnen no time de juiste data binnen handbereik!

Alles bereikbaar

Omdat alles op een plek wordt opgeslagen en niet op een fysiek apparaat staat dat in je eigen beheer is, kun je gemakkelijk alle data bereiken. Op iedere plek en op ieder moment. Dit is steeds belangrijker geworden omdat we lang niet altijd meer werken vanaf onze vaste werkplek achter het bureau op het kantoor. Met Google Apps zorg je er dan ook voor dat je altijd toegang hebt tot de gegevens die je nodig hebt!

Alle devices

Omdat je met je Google account in kunt loggen op je telefoon, tablet, desktop en smartwatch, kun je altijd toegang krijgen tot je gegevens zolang je maar internet hebt. Omdat Google meer dan 40 bestandstypes ondersteunt is het bovendien niet meer de vraag of het bestand wel geopend kan worden. Daarnaast is het delen van documenten met collega’s een fluitje van een cent geworden! Google for Work is daarmee een mooie toevoeging voor veel bedrijfsprocessen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.