Vlaggenmasten als eyecatcher voor uw vestiging

We zien in de praktijk vaak dat grote bedrijven en vooral ook winkelketens grote rijen met wapperende vlaggen met hun logo erop (en/of hun boodschap) bij hun vestiging hebben staan. Vlaggen zijn namelijk waardevolle eyecatchers. Als u op een plek gevestigd bent waar veel mensen langslopen, -rijden of -varen, dan kan het een waardevolle investering zijn om vlaggen te plaatsen. Een klein vlaggetje aan uw gevel heeft al het effect hebben dat mensen een merk zien bij uw vestiging. Maar zeker vlaggenmasten waarbij (hoog hangende) wapperende vlaggen uw merk uitstralen, geven naast deze merkbekendheid ook een stijlvol signaal af en trekken een stuk meer aandacht.

Als mensen vaak langs uw vestiging komen, maakt het vooral veel uit of uw merk/boodschap wordt weergegeven bij uw vestiging. Mensen die veel langskomen kunnen onbewust uw merk opslaan in hun hoofd, en zij koppelen uw merk aan uw locatie. Als je nu bijvoorbeeld aan IKEA denkt, is de kans groot dat je moet denken aan een vestiging van hun waar je vaak langskomt of vaak grote borden van ziet langs de weg waarover je reist. Dit is dus waardevol. De kans bestaat dat als mensen de services nodig hebben die uw bedrijf biedt, dat hierdoor uw bedrijf als eerste in hun hoofd naar voren komt.

Daarnaast zijn vlaggen vaak voor het grootste deel iets waar je één keer veel in investeert. Je kunt ze kopen bij en laten plaatsen door professionals. Je kunt er vervolgens voor lange tijd profijt van hebben. Vlaggen zijn er in verschillende soorten en maten. Een polyester vlaggenmast is een veelvoorkomende en stevige vorm voor een vlag, die lang meegaat.  Als je bedrijf iets meer budget heeft voor promotie met behulp van vlaggen, is een baniermast of vlaggenmasten met verlichting een waardevolle en stijlvolle keuze. Baniermasten zijn vlaggenmasten waarbij de vlag aan de boven- en onderkant is bevestigd, en dus minder wappert. Zo komt uw boodschap altijd duidelijk over. Verlichting is een stijlvolle keuze en straalt iets moois uit in het donker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.