Massage Bodegraven

Heb je last van een zere rug of ben je gestressed en wil je ontspanning? Dan kan het goed zijn om regelmatig een massage te nemen. In Bodegraven kan dit gemakkelijk en goedkoop bij De Kruijf Sport & Massage. De Kruijf Sport & Massage is gevestigd in Bodegraven en kan vanuit Bodegraven massages geven in de gehele regio. Binnen het aanbod aan massages kunnen we veel betekenen. Hieronder staat een kleine opsomming van de mogelijkheden.

Sportmassage

Wanneer je intensief sport dan krijgen je spieren regelmatig zware krachten te voorduren. Dit zorgt voor een disbalans in de spieren. Door de spieren te masseren kan deze balans terug gewonnen worden. Als De Kruijf Sport en Massage zijn we wekelijks te vinden bij Sportcity Gouda en Leiden. Hier kunt u een sportmassage afnemen na het sporten zodat uw spieren zich weer goed kunnen herstellen.

Anti-stress massage

Als massage Bodegraven kunnen we ook een anti-stress massage aanbieden. Hierbij gaan we zorgen voor een heerlijke ontspannen sfeer die je optimaal tot rust laten komen. Verschillende massagetechnieken worden met elkaar afgewisseld. Zo komt je hele lichaam met rust, maar de focus zal binnen de massage liggen op de boven rug en de nek.

Stoelmassage

In het zakelijke circuit wordt steeds vaker gebruik gemaakt van stoelmassages. Tijdens de reguliere kantooruren worden de medewerkers dan gemasseerd zodat ze daarna weer fris aan de slag kunnen. Belangrijk detail is dat de kosten van een stoelmassage volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Dit is belangrijk voor de werkgever.

Hotstone massage

Een hotstone massage is niet alleen heel erg ontspannend, het geeft ook een heerlijke energie boost. Bovendien stimuleert het de orgaanfuncties en daarmee is het een goede massage als je klachten hebt als:

  • Stress
  • Nek- rugklachten
  • Spier- zenuwpijn
  • Reuma of artrose

Zo zijn er verschillende massages die we u kunnen bieden in Bodegraven en omstreken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om uw klachten weg te nemen of juist te voorkomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.