ICT-trainingen op maat

Wil je je kennis van ICT uitbreiden maar heb je geen tijd om een hele opleiding te volgen? Het is ook mogelijk om een cursus te volgen waarbij je specifieke ICT-onderdelen beter onder de knie kan krijgen. Bij ons kan je zowel online als op locatietrainingen volgen en wij zijn ook een erkend examen center op het gebied van te ICT-trainingen.

Wij ontwikkelen trainingen op maat

Startel.nl is uw partner op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, door het bieden van maatwerk zorgen wij ervoor dat je een cursus of training krijgt die precies aan je wensen voldoet en waarbij je de juiste skills leert om een vacature te vervullen bijvoorbeeld. Je kan het grootste deel van je training Online afwerken maar het is ook mogelijk om langs te komen bij ons een rode, voor extra trainingen of  om een examen af te nemen bijvoorbeeld.

Alles leren over online marketing

een onderdeel van ICT is bijvoorbeeld ook marketing op internet, de laatste tijd zijn er steeds meer mensen die hiermee bezig gaan omdat er veel vacatures in dit gebied zijn te vervullen. Wij ook alles leren over online marketing? Waaronder ook SEO en sociale media marketing bijvoorbeeld. Dan raden we je aan om een cursus of training op het gebied van online marketing te volgen, neem het trainingsaanbod online marketing op onze website gerust eens door.

Officieel partner van diverse grote softwareprogramma’s

Om je een goede training te kunnen geven beschikken wij natuurlijk over alle nodige programma’s op het gebied van ICT en online marketing.. Waaronder bijvoorbeeld micro soft, Linux en Big data programma’s. Wij zijn officieel partner van deze bedrijven zodat we alle informatie in huis hebben om je een goede training te kunnen verschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.