Hygiënesluizen perfect voor uw gezondheid

Als u werkt voor een voedingsbedrijf, is het belangrijk om te letten op uw gezondheid. Zo kunnen afval resten, gevaarlijke stoffen en overig afval behoorlijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Echter, schuilt het grootste gevaar hierbij eigenlijk in besmetting en overdraging hiervan. Om te garanderen dat er qua gezondheid en hygiëne niks misloopt in een dergelijk bedrijf, is het belangrijk om gebruik te maken van een zogenaamde hygiënesluis. Deze sluis zorgt voor optimale veiligheid, gezondheid en hygiëne van het personeel. Kortom, een fantastische uitvinding!

Werking van een hygiënesluis

De werking van zo’n sluis is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wanneer iemand de hygiënesluis wilt betreden, zullen de zolenborstels beginnen te draaien. Via een bepaalde sproeier worden de zolen perfect gereinigd. Dit is belangrijk om zonder bacteriën onder de schoenen het terrein binnen te komen. Daarnaast moeten natuurlijk de handen gedesinfecteerd worden. Deze kunnen in de handdesinfectiekamers van de hygiënesluis gebracht worden. Aan de bovenkant en de onderhand worden vervolgens uw handen gereinigd, waardoor ook deze smetteloos en bacterievrij zijn! Vervolgens, als alles gereinigd is, kunt u doorlopen naar de toegangspoort. Deze zal pas opengaan als u alle stappen heeft doorlopen. Dit alles heeft te maken met het garanderen van optimale hygiëne en gezondheid.

Verschillende soorten hygiënesluizen

Er bestaan verschillende soorten hygiënesluizen op de markt. Zo bestaan er dubbele sluizen voor werkterreinen waar veel mensen werken. Hiermee kan het hygiëneproces natuurlijk zeer versneld worden. Daarnaast bestaan er eenvoudige hygiënesluizen, maar ook zeer geavanceerde sluizen. Allemaal moeten ze voldoen aan strenge hygiëne eisen, zodat de hygiëne van de werknemers gegarandeerd kan worden. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken om besmetting en kunt u kwaliteitsproducten leveren aan zowel de klant als aan de eindconsument. En wees nou eerlijk: dat is toch waar we uiteindelijk voor strijden? Kortom, hygiënesluizen zijn zeer belangrijk voor de gezondheid van de eindconsument.

Video hygiënesluis

Hieronder ziet u een video over hoe een hygiënesluis te werk gaat:

Leave a Reply

Your email address will not be published.