How to – Bruiloftsfeest organiseren

Wanneer je op korte termijn in het huwelijksbootje gaat stappen moet je een heleboel regelen. Onder andere het bruiloftsfeest moet geregeld worden. En waar moet je dan op letten? In dit artikel willen we je graag vertellen waar je op moet letten wanneer je gaat trouwen en wat de valkuilen zijn voor deze dag.

1. De feestlocatie

Het eerste waar je je druk over moet maken is de locatie waar je het feest gaat houden. Vragen die je je in dit geval moet stellen zijn de volgende vragen:

  • Waar komen de meeste gasten vandaan? Wat is dus centraal gelegen?
  • Hoeveel gasten komen op de bruiloft?
  • Wat wil ik geregeld hebben als catering?

Als we een tip mogen geven voor de mensen die een locatie zoeken in Amsterdam, Anna Haen biedt mooie vergaderlocaties maar ook mooie feestlocaties in Amsterdam en omstreken. Daarbij serveren ze heerlijke hapjes uit de omgeving van Abcoude en Amsterdam.

In een later artikel gaan we verder in op het kiezen van een juiste feestlocatie voor een bruiloft.

2. Inrichting

Wil je iets specifieks meegeven aan je gasten als indruk en impressie kan je er voor kiezen de feestlocatie in te richten met diverse leuke snufjes. Hierbij kan je veel verschillende kanten op. Dat is helemaal aan jou.

3. De muziek en bruiloft DJ

Je kan er natuurlijk voor kiezen je neefje achter de draaitafel te zetten. Het is alleen een groot risico dat de muziek die je graag wilt niet gedraaid wordt op je bruiloftsfeest. Specialistische bruiloft DJ’s hebben ervaring met het opstellen van een goede set voor de bruiloft. We raden aan meerdere offertes aan te vragen maar er is een partij waar we zelf hele goede ervaringen mee hebben. Namelijk www.feestmuziek.nu, een hartelijke partij die graag helpt bij het organiseren van een goede avond. Ze hebben brede ervaring in het vak en meerdere DJ’s die je kunnen ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.