Houten bril: Waar kopen?

Een houten bril is de trend van 2014. De trend om een zonnebril te dragen als modeaccessoire stamt al uit de vorige eeuw. Pilotenbrillen werden eerst alleen door piloten gedragen, maar nadat Tom Cruise met een pilotenbril verscheen in Top Gun gingen gewone mensen ook snel naar de winkel voor een pilotenbril. Ook de Wayfarer was een super populaire zonnebril, die je zag bij oude filmsterren als James Dean, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en president John F. Kennedy. Jaren later werden de pilotenbrillen en Wayfarer zonnebrillen opnieuw populair en nog steeds zijn ze niet weg te denken uit het straatbeeld. Zo zal het ook gaan met ze houten bril: het is de trend van dit jaar, maar ook over een paar jaar zal deze bril ook nog trendy zijn.

Een houten bril online kopen

Wil je online een houten bril kopen? Bekijk dan gerust eens onze collectie brillen van hout. In het assortiment van WoodWest.nl vind je een ruime collectie houten zonnebrillen. Wij hebben voor ieder wat wils. De houten zonnebrillen in onze collectie kunnen door mannen en vrouwen worden gedragen. Wil je een mooie bril met een houten montuur kopen en hem snel in huis hebben? Bestel dan voor 16.00 je favoriete bril. Je hebt hem, als je op werkdagen voor vier uur besteld en betaald, morgen al in huis.

Natuurlijk mag je de bril thuis passen. Past hij niet of ben je toch niet tevreden? Dan mag je hem retour sturen. Let op: de bril mag dan niet beschadigd zijn. Wij hanteren een zichttermijn van veertien dagen en binnen deze tijd mag je de bril terug sturen zonder opgaaf van redenen. Bekijk snel alle brillen met houten montuur in onze collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.